Despre Noi

HANZEN KLASSE™ este o compania cu un portofoliu si o gama diversificata de produse, create dupa dorintele de schimbare ale clientilor nostrii, indeplinind astfel si nevoile competitive in mod constant.

HANZEN KLASSE™ poate aborda orice zona indiferent cat de spatioasa este, indiferent de clima de afara, fie ca este vara sau iarna. Cu un personal de specialitate si o productie de inalta calitate si inovatoare, incercam sa ne orientam catre cerintele clientilor si catre o crestere a cotei de piata.

Prin calitate , tehnologie, productie continua si reinnoita pentru pietele emergente, compania noastra ofera o satisfactie maxima tuturor dorintelor creand astfel produse cu un ambient si un aspect placut.

HANZEN KLASSE™ deschide o productie privata cu acoperis pergola, acoperis retractabil  cu sistem din aluminiu, o serie stabila si moderna. Punem in aplicare fiecare produs cu un decor unic, un aspect exterior placut. Avand o gama de culori variata, modele si metode de productie, o executie de prima clasa si o livrare la timp, ne ridicam la un standard de inalta calitate.

HANZEN KLASSE™ misiunea noastra este solutia cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra materiale, indeplinirea visurilor clientilor nostri, respectiv de ambientul pe care si-l doresc. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a produselor oferite.

HANZEN KLASSE™ poate concepe spatii locuibile pentru cele patru anotimpuri.